7 wondermiddeltjes die iedereen zou moeten gebruiken

Armadaclean

7 wondermiddeltjes maken je leven makkelijker

7 wondermiddeltjes die iedereen zou moeten gebruiken. Maar welke zijn dat dan en hoe kan je die het beste gebruiken? Als je het huishouden gaat doen dan is het handig om een aantal wondermiddeltjes in huis te hebben die ervoor zorgen dat je huis er weer helemaal schoon uitziet. Of het nu een wondermiddeltje is voor de vloer, de keuken of eigenlijk iets wat je voor het koken zélf gebruikt. Want ja, daar kan je ook wonderen mee verrichten!

Azijn: vlieg op!

Azijn is een erg handig middel als je last hebt van fruitvliegjes in huis. Die fruitvliegjes die ontstaan opeens zodra het een beetje mooi weer is. Je ziet ze rondzwermen boven je fruitmand en wil er natuurlijk zo snel mogelijk van af! Een wondermiddel dat je hiervoor kan gebruiken is azijn. Zet een bakje azijn neer op de plek waar ze het meest zitten en in no-time zullen ze gevlogen zijn. Zo kan jij ongestoord fruit uit je fruitmand pakken.

Citroen in de magnetron

Een echte hack vinden we dit. Je kan namelijk met een halve citroen en wat water ervoor zorgen dat je magnetron weer als nieuw is! Knijp een halve citroen uit in een bakje water. Zet het bakje in de magnetron en laat deze warmdraaien. De citroen zorgt ervoor dat het vet aan de binnenkant van de magnetron makkelijk loslaat. Het enige wat je hoeft te doen is een papiertje eroverheen te halen! En ping, klaar is je blinkende magnetron.

Spoelglans en gepelde uien

Spoelglans is niet alleen heel handig voor de vaatwasser. Je kan namelijk ook een beetje spoelglans bij je sopje voor de ramen of je vloer doen. Voor de vloer doet het wonderen. Kijk wel eerst even of je vloer geschikt is hiervoor. Over het algemeen is het bruikbaar op laminaat en gelakte vloeren. En ook de ramen gaan er dus weer van glanzen! Nu we het toch over ramen hebben, je kan ook een gepelde ui in het water gooien voor een mooie glans.

Wasverzachter zonder was

De keukenkastjes worden aan de bovenkant vaak zo vet! Je blijft boenen. Maar er is een wondermiddeltje voor. Als je de bovenkant hebt geboend, smeer dan een beetje wasverzachter op het oppervlak. Dan hoef je de volgende keer er alleen even overheen met een doekje! Nooit meer die vervelende, hoge kastjes boenen dus!

Kopje koffie?

Ok, we drinken natuurlijk liever zelf een kop koffie… Maar als je last hebt van nare geurtjes in de koelkast. Dan kan je een kopje koffie in de koelkast zetten! De volgende dag zullen de nare geurtjes verdwenen zijn.

Tandpasta alleen voor schone tanden?

Tandpasta doet wonderen voor je zilveren bestek! Moet je eigenlijk al een hele tijd dat zilveren bestek eens poetsen? Koop een tandenborstel, doe er tandpasta op en boen het zilver weer glanzend!

Mocht je denken.. mij niet gezien dat schoonmaken. Dan kan je altijd nog een schoonmaakbedrijf in huren die allerlei klusjes in huis kan komen doen!

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact