Hoe gaan wij te werk?

Afspraak maken

De eerste stap is het maken van een afspraak. Dit kan telefonisch of via 1 van de contactformulieren op de website.

Uitvoering

Na het maken van de afspraak zullen wij zorgvuldig de werkzaamheden uitvoeren. Hierbij gaan wij voor maximaal resultaat!

Resultaat

U zult duidelijk resultaat zien nadat alle werkzaamheden voltooid zijn! Armadaclean heeft veel positieve reacties van klanten!

Wat is Armadaclean?

Armadaclean is een dienstverlenende onderneming op het gebied van schoonmaak en facilitaire diensten in het business-to-business marktsegment. Wij werken landelijk voor eenmalige, periodieke en specialistische opdrachten.

Voor dagelijks of wekelijks terugkerende schoonmaakwerkzaamheden staan onze vaste medewerkers klaar van Zuid-West Brabant (Breda-Oosterhout) tot Drenthe (Meppel-Hoogeveen)

Lees meer

Twitter

Algemeen

Armadaclean

Armadaclean = pure dienstverlening

SchoonmaakPlus. Zo heet ons concept. Wij kiezen heel zorgvuldig de mensen die bij u aan het werk gaan. Daarbij staan voor ons twee dingen centraal: 1. uw wens en 2. de medewerker die bij u aan de slag gaat. Wij streven naar optimale samenwerking en betrokkenheid tussen u en ons. En als wij zien dat we kosten kunnen besparen, dan zullen we niet nalaten om dat met u te bespreken.

Armadaclean

Armadaclean = professioneel

Onze klanten zijn heel tevreden. Wij verstaan ons vak; het heeft weinig geheimen meer voor ons. Of het nu gaat om de schoonmaak van het interieur, om glasbewassing, vloeronderhoud of wat u verder maar nodig heeft aan schoonmaakdiensten: u kunt dit werk met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Dat is voor u een zorg minder.

Armadaclean

Armadaclean = veelzijdig

Armadaclean is een betrouwbare partner. Onze medewerkers zijn ons kapitaal en u mag kwaliteit van ons verwachten. Naast interieurschoonmakers beschikt Armadaclean over professionele glazenwassers en goed opgeleide vloerspecialisten. Daarnaast voeren wij een groot aantal andere, specialistische schoonmaakdiensten uit voor fabrieken, scholen en instellingen in heel Nederland, soms ook in Duitsland.

Armadaclean

Armadaclean = persoonlijk

Wij hechten aan goede persoonlijke contacten met onze opdrachtgevers, of het nu gaat om het contact tussen u en onze (vaste) medewerker die bij u aan het werk is, of met onze backoffice of de regiomanager. Is uw interesse in Armadaclean gewekt? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en stellen met plezier een vrijblijvende offerte voor u op.