Computerreiniging

Dat u de werkvloer voor u en uw personeel altijd netjes schoonhoudt, spreekt voor zich. Maar heeft u al eens gedacht aan professionele computerreiniging? Bij Armadaclean bieden wij u ook deze dienst aan. De computerreiniging wordt natuurlijk, net als alle andere schoonmaak werkzaamheden die wij leveren, met hoge zorgvuldigheid uitgevoerd.

Computerreiniging

ComputerreinigingHet zichtbare vuil en vooral ook het onzichtbare vuil dat op een werkplek bij de computer op de muis en het toetsenbord zit, is wat betreft bacteriën volgens wetenschappelijk onderzoek nog erger vervuild als de gemiddelde wc bril. Geen fijn en gezond idee voor u en uw werknemers en het is dan ook geen gek idhttps://www.gezondheidsnet.nl/medisch/toetsenbord-viezer-dan-toiletbrilee om juist deze apparaten ook op regelmatige basis schoon te laten maken en professioneel te desinfecteren. Bij Armadaclean bieden wij u daarom de dienst van computerreiniging aan.

Bij de periodieke computerreiniging, meestal zo’n vier maal per jaar, worden per werkplek het toetsenbord, de muis en de monitor vakkundig ontdaan van bacteriën, vuil en ook stof. Hiervoor gebruiken wij enkel middelen, die speciaal geschikt zijn voor het reinigen van deze hardware.

Meestal wordt de dienst computerreiniging aangeboden in een pakket samen met andere schoonmaakdiensten, zodat deze taak gecombineerd kan worden met een gepland bezoek aan uw schoon te maken object. Een SchoonmakerPlus uit ons vaste personeelsbestand komt dan bij u langs en maakt ter plaatse uw werkplekken met computers op een deskundige wijze weer schoon en fris. U neemt de dienst van computerreiniging af per werkplek en u betaalt dus enkel voor het aantal werkplekken met computers, die u wilt laten reinigen.

Armadaclean

Bij Armadaclean zijn wij al jaren vol passie en professionaliteit gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. Wij bieden onze schoonmaakdiensten aan zowel bedrijven als particulieren aan en stellen samen met u als klant een pakket samen, dat past bij uw wensen en behoefte. Zo krijgt u exact wat u verwacht en betaalt u nooit teveel.

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact