De ideale uitstraling van mijn huis

Armadaclean

De ideale uitstraling van mijn huis

Hoe schep ik een nette en sfeervolle uitstraling in mijn woning? Iedereen heeft graag een aangename leefomgeving en een uitnodigende woonst, maar hoe speel je dit klaar.

Meubilair

Niets zo storend als een volgepropt huis met weinig ademruimte. Zo haalde ik al jaren geleden de vele kaders en foto’s van de muur met het motto ‘less is more’. Sommige meubelstukken probeerde ik op te fleuren door een nieuwe ‘touch’ en op te waarderen door kleine accessoires.

Details

Een huis leeft op door meer licht. Hierbij horen vele en propere ramen die de lichtinval toelaten. Daarnaast probeer ik om zo weinig als mogelijk rommel te laten slingeren. De elektrische draden bijvoorbeeld bind ik samen en haal ik uit het zicht. Ik houd van details en dan vooral in de vorm van frisse bloemen en vooral groene planten.

Schoonmaak

Uiteraard is een leefomgeving niet enkel gebaat met minder rommel, maar speelt netheid een cruciale rol. Ik doe eenmaal per week de schoonmaak en geregeld een grote schoonmaak. Maar, mijn truc is om vooral op dagelijkse basis op te ruimenNetheid draagt ook bij tot een goede gezondheid en zelfs veiligheid in huis.

Stof

Bij mij komt niemand binnen met schoenen en wordt niet op het tapijt gestapt met enig schoeisel. Ik houd vuil liever buiten mijn huis. Een glimmende propere vloer is zeer uitnodigend en stof dient er om afgestoft te worden. Genoeg doekjes en stoffertjes ter beschikking. Ik heb niets tegen spinnen, in tegendeel, ik probeer ze zelfs niet te doden en een nieuw leven te schenken buiten mijn woonst. De spinnenkobben laat ik echter niet graag hangen.

Uitstraling

Netheid en sfeer zitten volgens mij dus deels in de ademruimte die een woonst uitstraalt, mee bepaalt door licht, groene planten en weinig rommel. Anderzijds speelt netheid echt een belangrijke rol. Met regelmaat poetsen, stof en vuil weghouden, maken van een huis een uitnodigende en veilige thuis.

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact