Glasbewassing

Schone ramen, helder zicht.

Uw ramen zijn letterlijk en figuurlijk een weerspiegeling van uw organisatie. Schone ramen zorgen voor een verzorgde uitstraling. Armadaclean maakt nog gebruik van de traditionele ladder maar is daarnaast ookgespecialiseerd in telescopische glasbewassing(osmosesysteem).

Telescopische glasbewassing

Telescopische glasbewassing is een systeem met telescopische, watergevoede, aluminium stelen voor de reiniging van ramen. De methode van osmose glasbewassing maakt gebruik van gedemineraliseerd water (osmose) voor een streeploos resultaat. Door het gebruik van puur water en zonder gebruik van chemie kunnen alle oppervlakten gereinigd worden. Snel, milieuvriendelijk en zonder valgevaar.
Ook de gevelplaten houden we voor u schoon. Alles draait om de frisse uitstraling van uw bedrijfspand.

Eenvoudige aanpak

Qua aanpak werken wij eenvoudig: we spreken met u de frequentie af en nemen dit vervolgens op in onze planning. De glazenwasser bepaalt, rekening houdend met uw wensen, wanneer de beurt wordt uitgevoerd. U krijgt altijd minimaal 1 werkdag daarvoor een telefoontje, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Gevelreiniging

Laten we maar eerlijk zijn, veel bedrijfspanden hebben een vieze of verweerde gevel. Welke eerste aanblik van uw bedrijf of instelling geeft u uw bezoekers als ze de parkeerplaats op komen rijden? Wist u dat u met één actie weer een frisse uitstraling krijgt en jaren vooruit kunt? Wij reinigen gevelplaten, stenen gevels en alles wat maar nodig is voor een inhaalslag. De reiniging is in onze eigen handen, voor renovatie en/of restauratie brengen wij een specialist mee.

Reclamezuil of billboard

U bent trots op uw reclamezuil of billboard. Bel Armadaclean en wij zorgen dat uw boodschap goed zichtbaar blijft. Uw zuil of billboard is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf.

Spinnenoverlast

Sommige bedrijfspanden hebben veel last van spinnen. Spinrag en de uitwerpselen van spinnen zorgen voor een vieze aanblik, soms al een week nadat onze glazenwasser ze heeft verwijderd. Wij voeren een milieuvriendelijke, preventieve behandeling uit die u vrijwaart van spinnen. Met een half jaar garantie. Binnen én buiten.

Particulieren

Voor particulieren verzorgen wij de glasbewassing uitsluitend in de volgende plaatsen: Apeldoorn, Zevenaar en Staphorst. Bent u een particulier en denkt u erover om gebruik te maken van onze glazenwasser of hebt u behoefte aan andere schoonmaakdiensten? Ga naar armadaclean.nl/woonhuis

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact