Glazenwasser Apeldoorn

Wanneer u zoekt naar een goede en professionele glazenwasser Apeldoorn, bent u bij Armadaclean aan het juiste adres. De uitstraling van uw gebouw is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf en met een stralend en schoon verzorgd gebouw, straalt u dit ook uit naar de buitenwereld.

Glazenwasser Apeldoorn

De glazenwasser Apeldoorn van Armadaclean kan u op regelmatige basis bezoeken. U spreekt met ons af hoe vaak deze langs moet komen en wij nemen dit vervolgens op in onze planning. Wanneer de glazenwasser de route heeft uitgestippeld en weet wanneer hij of zij exact langs zal komen, ontvangt u minimaal een dag van te voren een berichtje.

Professionele glasbewassing

Naast het gebruik van een ouderwetse ladder, maken onze glazenwassers voor het schoonmaakwerk op grote hoogte gebruik van telescopische glasbewassing. De glazenwasser Apeldoorn gebruikt hiervoor een uitschuifbare, aluminium steel waar water doorheen stroomt. Zo kunnen zij werken zonder dat er enig risico bestaat op valgevaar.

Osmose methode

Voor het wassen van uw ruiten wordt enkel gedemineraliseerd water gebruikt, volgens de speciale osmose methode. Dit geeft altijd een streeploos resultaat en zorgt voor stralend schone ruiten. Dankzij deze methode is het gebruik van chemische middelen niet nodig en is het dus ook veilig om billboards, gevels en gevelreclame van diverse materialen te reinigen. Daarnaast is de methode die de glazenwasser Apeldoorn gebruikt ook beter voor het milieu.

Gevelreiniging

Armadaclean

Armadaclean

Veel bedrijfspanden krijgen na enige tijd last van een verweerde aanslag op de gevel. Wanneer iemand uw bedrijf bezoekt, draagt dit toch bij aan het totale beeld dat iemand overhoudt van dit bezoek. De glazenwasser Apeldoorn kan zonder moeite ook uw gevel meepakken, wanneer uw ramen gewassen worden. U hoeft dit enkel van te voren aan te geven en wij zorgen voor de rest.

Daarnaast veroorzaken spinnen ook voor een verloederde aanblik. Bij Armadaclean hebben wij hier een milieuvriendelijke oplossing voor, die de spinnen minimaal een half jaar bij uw pand vandaan houdt.


Schoonmaakbedrijven Apeldoorn
Schoonmaak Apeldoorn
Glazenwasser Apeldoorn

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact