Glazenwasser Arnhem

Bent u op zoek naar een goede glazenwasser Arnhem? Armadaclean biedt u dan een uitkomst met professionele en betrouwbare glazenwassers, die uw bedrijf of woning op regelmatige basis weer laten stralen.

Glazenwasser Arnhem

Omdat het aangezicht van uw gebouw het visitekaartje is van uw bedrijf, is het belangrijk dat het pand er natuurlijk schoon en stralend bij staat. Met de dienstverlening van de glazenwasser Arnhem door Armadaclean bent u altijd verzekerd van een schoon en streeploos resultaat. U spreekt eenvoudig met ons de frequentie af, waarmee de glazenwasser Arnhem bij u moet langskomen en wij zorgen ervoor dat dit wordt opgenomen in de planning. De glazenwasser houdt rekening met uw speciale wensen en bepaalt vervolgens wanneer uw gebouw aan de beurt is. U krijgt dan minimaal een werkdag van te voren een berichtje over het exacte moment waarop hij of zij langs zal komen.

Professionele glasbewassing

Armadaclean

Armadaclean

Onze glazenwasser Arnhem maakt voor ruiten op hoogte naast een ladder, gebruik van telescopische glasbewassing. Hiermee kan via een lange, uitschuifbare, aluminium steel, die door water gevoed wordt, op grote hoogte worden gewerkt zonder valgevaar. Daarbij wordt enkel gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water volgens de zogeheten osmose methode. Dit geeft een streeploos resultaat en doordat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische middelen, is het beter voor het milieu. Daarnaast is het dankzij deze methode mogelijk om alle soorten oppervlakte veilig te reinigen. Zo ook uw gevel en eventuele reclame uitingen en billboards.

Armadaclean

Naast de professionele glasbewassing, biedt Armadaclean nog een tal van diensten aan op het gebied van schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Naast de reguliere periodieke schoonmaak werkzaamheden door ons gespecialiseerde SchoonmaakPlus personeel, bieden wij u ook een uitkomst wat betreft de meer gespecialiseerde schoonmaak diensten. Denk daarbij aan het reinigen van meubelen en tapijten, professionele reiniging van computers en zelfs industriële reiniging.


Schoonmaakwerk Arnhem
Schoonmaakbedrijven Arnhem
Schoonmaak Arnhem
Glazenwasser Arnhem

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact