Glazenwasser Ede

Zoekt u naar een professionele glazenwasser Ede? Met Armadaclean bent u verzekerd van een streeploos en glanzend resultaat! Wij zorgen ervoor dat uw pand weer het stralende visitekaartje van uw bedrijf wordt.

Glazenwasser Ede

Onze glazenwasser Ede en omstreken maakt gebruik van een speciale methode genaamd ‘osmose glasbewassing’, waarbij enkel door middel van gedemineraliseerd water uw ruiten gereinigd worden. Geen chemicaliën of middelen die slecht zijn voor het milieu dus. Met deze methode is het daarnaast mogelijk om eenvoudig uw gevel en/of reclame uitingen te reinigen, zonder dat deze worden aangetast.

Armadaclean

Armadaclean

Onze glazenwassers zijn uitgerust met een speciaal systeem, wat door middel van lange telescopische, aluminium, watergevoede stelen zelfs bij de hoogste ramen kan komen. Zo kunnen alle ruiten bereikt worden vanaf de grond en bestaat er geen valgevaar meer voor onze werknemers.

Wanneer u door Armadaclean op regelmatig terugkerende basis uw ramen wilt laten lappen, spreekt u eenvoudig met ons de gewenste frequentie af. Uw object wordt door ons vervolgens in de planning opgenomen en de glazenwasser bepaalt uiteindelijk wanneer deze exact bij u langskomt. U krijgt dan minimaal een werkdag van te voren een telefoontje, zodat u weet wanneer u aan de beurt bent. Heeft u speciale eisen of wensen wat betreft de planning, wordt hier uiteraard rekening mee gehouden.

Armadaclean

Armadaclean is al jaren gespecialiseerd in het naar tevredenheid leveren van uiteenlopende schoonmaakdiensten. Zo staan wij zowel voor particulieren als voor bedrijven klaar om op periodieke basis objecten te reinigen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk en zijn wij daardoor in staat om een breed scala aan facilitaire dienstverlening aan te bieden. Bijvoorbeeld ook zeer gespecialiseerde schoonmaakdiensten, als computerreiniging, tapijt- en meubelreiniging en zelfs industriële reiniging.

Wij hebben een breed personeelsbestand met daarin alleen het beste personeel, geselecteerd op betrouwbaarheid, zelfstandigheid en kwaliteit. Zo verzorgen wij voor iedere klus het juiste personeel.


Schoonmaak Ede
Glazenwasser Ede
Schoonmaakbedrijven-Ede

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact