Glazenwasser Zwolle

Zoekt u naar een glazenwasser Zwolle om uw ramen weer streeploos schoon te krijgen? Dan kan Armadaclean u hierbij van dienst zijn. Met professionele glasbewassing voor zowel particulieren als voor bedrijven, zorgen wij ervoor dat het aanblik van uw gebouw weer glashelder en representatief voor de dag kan komen.

Glazenwasser Zwolle

Armadaclean

Armadaclean

Onze glazenwasser Zwolle maakt gebruik van osmose glasbewassing, waarbij de ruiten schoongemaakt worden met gedemineraliseerd water. Dit geeft een streeploos resultaat en heeft als bijkomend voordeel dat er zo er geen schadelijke schoonmaakmiddelen in het milieu terechtkomen. Daarnaast is het op deze manier ook mogelijk om hiermee gevels en reclameborden van diverse materialen te reinigen, zonder dat hier schade aan ontstaat door bijvoorbeeld bijtende chemicaliën.

Telescopische glasbewassing

Naast het gebruik van de traditionele ladder, maakt de glazenwasser Zwolle ook gebruik van telescopische glasbewassing. Hiermee kan vanaf de grond door middel van een watergevoerde, telescopische buis van aluminium ook in de hoogte worden gewerkt. Dit voorkomt het risico op valgevaar en is dus een veilige manier om ook hoog geplaatste ramen en gevels te kunnen reinigen.

Periodieke reiniging

Wanneer u behoefte heeft aan periodieke glasbewassing door onze glazenwasser Zwolle, spreken we met u de frequentie af van hoe vaak wij langs moeten komen. Vervolgens wordt dit opgenomen in onze planning en de glazenwasser bepaalt aan de hand hiervan wanneer uw object exact aan de beurt is. Minstens een werkdag van te voren, krijgt u een telefoontje en weet u wanneer uw ruiten gewassen worden.

Armadaclean

Naast de professionele glasbewassing door onze glazenwasser Zwolle, bieden wij nog meer diensten op het gebied van facilitaire dienstverlening. Zo hebben wij schoonmakers, die u eenmalig of periodiek kunt inzetten in zowel uw woning als in uw bedrijfspand. Daarbij bieden wij ook uiteenlopende gespecialiseerde diensten, zoals bijvoorbeeld het reinigen van tapijt en meubels, computerreiniging en zelfs industriële reiniging.


Schoonmaakwerk Zwolle
Schoonmaak Zwolle
Schoonmaakbedrijven Zwolle
Glazenwasser Zwolle

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact