Glazenwasser

Bent u opzoek naar een professionele glazenwasser? Armadaclean lapt uw ramen streeploos schoon in een oogwenk en zorgt ervoor dat uw bedrijfspand weer een stralende en representatieve uitstraling krijgt.

Glazenwasser

Armadaclean

Armadaclean

Naast de reguliere taken als facilitair dienstverlener, bieden wij bij Armadaclean ook de service van professionele glasbewassing aan. Zowel voor eenmalige dienstverlening als voor de periodieke werkzaamheden, voor particulieren en voor bedrijven.

Milieuvriendelijk, snel en zonder valgevaar

Onze glazenwasser werkt met een systeem van watergevoede, telescopische, aluminium stelen voor de reiniging van uw ramen. Om de ramen stralend schoon te krijgen, passen wij de methode van osmose glasbewassing toe. Door het gebruik van slechts gedemineraliseerd water zorgt dat voor een streeploos resultaat. Milieuvriendelijk, snel en zonder valgevaar dus. Daarnaast kunnen wij daarbij ook de gevelplaten en eventuele reclameborden van uw bedrijf schoonhouden.

U spreekt met ons de frequentie af en wij nemen vervolgens uw object op in onze planning. De glazenwasser bepaalt wanneer uw object aan de beurt is, natuurlijk wordt daarbij rekening gehouden met uw wensen en eisen. U krijgt vervolgens minimaal één werkdag van te voren een telefoontje wanneer de glazenwasser bij u langskomt.

Armadaclean

Armadaclean verzorgt al jarenlang schoonmaakdiensten, waarbij persoonlijk contact en de klanttevredenheid hoog staan aangeschreven. Zo ook als het aankomt op het inzetten van een glazenwasser. Wij nemen enkel personeel in dienst dat altijd voor de volle honderd procent gaat en geen genoegen neemt met een mager zesje. Ons personeel selecteren wij op professionaliteit, zelfstandigheid en de kwaliteit van het werk dat door hen geleverd wordt.

Schoonmaakdiensten

Naast de diensten die onze glazenwasser voor u levert, kunnen we u ook ondersteunen in andere schoonmaaktaken, zo ook de meer gespecialiseerde diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan industriële reiniging, het reinigen van meubels, tapijten en zelfs computers en apparatuur. Door ons brede netwerk kunnen wij praktisch iedereen van dienst zijn en is geen schoonmaakklus ons te gek.

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact