Hardnekkig vuil wegkrijgen, dit zijn de lastige klussen

Armadaclean

Het kost een beetje moed

Even een doekje ergens over heen halen is vaak zo gebeurd. Er ligt ergens vaak meer stof op dan je denkt. Troep kan zich nestelen op plekjes die er zo op het eerste oog schoon uit zien. En als het lang ongezien blijft, dan wordt het op den duur hardnekkig vuil. Voor de echte aanpakkers, dit zijn de klussen die bijna onmogelijk schoon te maken zijn!

De oven

Of je nou een combi-oven hebt of een beeldschoon fornuis, het blijft een hele klus om het schoon te houden. Je kookt er bijna dagelijks op of in, je snipperdag daargelaten wanneer je stiekem pizza bestelt. Tijdens het hele proces van bakken, stoven en braden blijven er veel bacteriën achter. Natuurlijk haal je er regelmatig een lapje over maar vergeet niet dat vet in bijvoorbeeld baklucht overal tussen gaat zitten: in de roosters, de grille en de bakplaat. Wat misschien helpt is een goede grillreiniger te kopen nadat je eerst alle grove stukken vuil weg hebt gehaald. Maar pas op, nooit en te nimmer schrapen want dan maak je de isolatielaag kapot!

Zilver, houd het glimmend

Je hebt natuurlijk geen sieraden gekocht om ze dof en lusteloos om je arm te laten hangen. Laten glimmen die hap! Ze mogen gezien worden. Maar olie en zweet uit de huid, samen met slijtage maken zilver soms even dof als staal. Als je speciale zilverpoets koopt en een zachte schoenborstel, dan krijg je het vuil tussen de versieringen zo weg zonder dat het vermoeiend of zwaar is. Het helpt om na gebruik meteen even met lauw water de zilveren materialen na te spoelen. Dan krijg het niet de kans om extreem vuil te worden.

De barbecue

Of je nou een fancy gasbarbecue hebt of een klassieke houtskool, het is niet alleen voor de looks leuk om het zo goed mogelijk te onderhouden. Omdat je er eten op bereid is het belangrijk hardnekkig vuil geen kans te geven aan te koeken want de volgende keer als je de barbecue weer aansteekt verbrandt het vuil opnieuw met schadelijke walmen tot gevolg. Dat is dus ook schadelijk voor je gezondheid.

Tegels

Tegels op je terras, oprit, maar ook in de keuken zitten vol met hardnekkig vuil. Je loopt er immers elke dag overheen met van alles en nog wat onder je schoenen. Buitentegels zijn vrij gemakkelijk met een hogedrukspuit te behandelen, maar binnen natuurlijk niet. Dan wil het zeker helpen om wat schoonmaakazijn in te slaan en de tegels daarmee te behandelen.

Als professioneel schoonmaakbedrijf zijn wij elke dag bezig met vuile oppervlakten. Met onze kennis en expertise zorgen wij ervoor dat zelf het meest hardnekkige vuil wordt verwijderd. Zoek vrijblijvend contact om te kijken wat wij voor uw kantoor of ruimte kunnen betekenen!

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact