Het schoonmaken van bedrijven

Armadaclean

Het schoonmaken van bedrijven, naast dat Armadaclean een breed pakket van diensten aanbiedt hebben wij ons vooral gespecialiseerd in de schoonmaak. Ook de schoonmaak van bedrijven hoort hierbij.
Wij weten van onze klanten hoe fijn het wordt ervaren wanneer er een vaste schoonmaker aan de opdrachtgever wordt gekoppeld. Voor de opdrachtgever prettig omdat hij of zij altijd weet wie er binnen het pand aanwezig is, erop kan vertrouwen dat de schoonmaak zo wordt gedaan als gewenst is en daarbij aan een eventueel samengesteld schoonmaakplan gehouden kan worden. Voor onze schoonmaakplus is het ook fijn om te weten dat je een ‘’vaste’’ plek hebt. Je kan daardoor lekker doorpakken, je leert het bedrijf en dus ook je ‘’bonuscollega’s’’ kennen en je kan je samen met de opdrachtgever richten op een schoonmaakplan waardoor onze schoonmaakplus altijd weet wat te doen en zo het gehele pand goed onderhouden wordt.

 

Schoonmaakplus en het schoonmaken van bedrijven

Nu is het nog wel eens zo dat mensen denken: schoonmaakwerk? Dat is echt totaal niks voor mij. Dit kan! Want het klopt niet iedereen is weggelegd voor deze taak. Je moet namelijk over vele kwaliteiten beschikken én je moet vooral heel veel plezier uit je werk kunnen halen. Je moet flexibel kunnen zijn, je soms onzichtbaar kunnen opstellen maar je moet vooral kunnen genieten van het feit dat wanneer je klaar bent wij een tevreden klant hebben.
Het schoonmaken van bedrijven is anders dan wanneer je een keer in een woeste bui je hele huis op zijn kop zet. Je hebt te maken met regels van een bedrijf, meerdere mensen op één plek en de wensen van een opdrachtgever. Sommige bedrijven hebben hele strenge eisen omdat zij met beroepsgeheimen te maken hebben. Hier speelt onze schoonmaakplus op in. Daarnaast moeten onze schoonmaakplussers beschikken over een engelengeduld. Zij zijn de gene die ofwel voordat iedereen zijn dag begint zorgen dat alles spik en span is of aan het einde van de dag wanneer iedereen klaar is om de dag af te sluiten zorgen onze schoonmaakplussers ervoor dat er morgen weer fris gestart kan worden. Onze schoonmaakplus is gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijven.

 

De wensen van een bedrijf

Onze schoonmaakplussers zorgen ervoor dat uw schoonmaakwensen binnen het schoonmaken van bedrijven worden vertaalt in een schoon, hygiënisch en fris pand. Door middel van een goed opgezet schoonmaakplan worden alle zaken onder handen genomen daarnaast vinden wij en onze schoonmaakplus het belangrijk dat de klant tevreden is. Daarom kijken wij altijd naar zaken die een extra handje nodig hebben.
Een schoonmaker is niet weg te denken binnen een bedrijf maar…… onze is niet weg te denken binnen het schoonmaken van bedrijven.

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact