Klantvriendelijkheid in een schoonmaakbranche

Armadaclean

Klantvriendelijkheid in een schoonmaakbranche

Kriebels

Een schoonmaakbranche: Ieder jaar rond dezelfde periode krijg ik weer de kriebels. Na een paar ochtenden onrustig op mijn stoel te hebben bewogen moet mijn man er dan toch aan geloven. Hij kijkt mij vanachter zijn krant met schuine ogen aan: ‘’Is het weer zo ver?’’ bromt hij.
Gegeneerd giechel ik, ‘’Niet dan Herman?’’.
‘’Vooruit dan maar’’, nog voor hij met zijn ogen kan knipperen ben ik al naar de kelderkast heen en weer gerend. Ik pak poetsdoekjes, sponzen, 3 soorten schoonmaakmiddel, een ragebol in klein en groot formaat, de stofzuiger, een bezem, een dweil, motblik en veger, milieu vriendelijke wc reiniger (die had ik aangeschaft na een klimaat conferentie op tv in 2015) en krantenpapier. Voor mijn verjaardag had ik een boekje met schoonmaaktips gekregen van mijn kleindochter. Er staat in dat wanneer je spiegels schoonmaakt, je deze droog kan maken met krantenpapier voor een perfect resultaat. Ik sta te popelen om dit uit te proberen.

 

Een flinke tegenvaller

Herman staat moeizaam op van zijn stoel, ik kijk hem wantrouwig aan, heeft hij geen zin of is er echt iets aan de hand? Het laatste was het geval, nog voor hij recht op staat, schiet het in zijn rug. Met een vertrokken gezicht laat hij zich weer terugvallen op zijn stoel, ‘’Dit gaat zo niet langer Mimmi, we hebben iemand nodig’’ zegt hij kordaat.
Met onze voeten op de nog vieze tafel zoeken we samen het internet af totdat wij bij een bedrijf komen wat ons aanspreekt.

Eind goed, al goed

Een week later kijk ik tevreden mijn woonkamer rond. De vrouw is ontzettend aardig geweest en heeft tot in de puntjes uitgelegd welke trucjes zij heeft om onmogelijke plekjes schoon te maken. Je merkte dat zij echt veel van haar vak af wist. Ze bleef bovendien even hangen voor de koffie om een gezellig praatje te maken, ze was oprecht geïnteresseerd.
Zelfs Herman, die normaal niet ziet dat ik naar de kapper ben geweest, kijkt nu zijn ogen uit. ‘’Dit hadden we eerder moeten doen!’’ riep hij enthousiast. Voldaan pakt hij zijn krant en gaat op een schone stoel zitten.

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact