Over ons

Welkom bij Armadaclean. Mooi dat u onze website bezoekt.
Mijn naam is Jacob Talen en ik ben binnen Armadaclean de eindverantwoordelijke; maar als het nodig is, help ik mijn team gewoon een handje mee.

Schoonmaak = pure dienstverlening

Het schoonmaakvak is mijn passie en dat komt vooral omdat ik houd van pure dienstverlening. Samen met je mensen zó’n product leveren dat je de opdrachtgever zorgen uit handen neemt en dat die opdrachtgever kan doen waar hij of zij heel goed in is. (En wat de opdrachtgever vaak ook gewoon veel leuker vindt om te doen.) Ik vind dat ik als dienstverlener nooit mag vergeten waarom de klant dit werk heeft uitbesteed. Deze houding verwacht ik ook van de medewerkers van Armadaclean. De waarde van de schoonmaakmedewerker wordt nogal eens onderschat, maar voor ons is die medewerker het belangrijkste onderdeel binnen onze dienstverlening. Natuurlijk, de randvoorwaarden moeten goed zijn, maar alles draait uiteindelijk om hen. En daar zetten wij vol op in.

Armadaclean = professioneel

SchoonmaakPlus. Zo noemen we ons concept. En onze medewerkers noemen we SchoonmakerPlus. Het is eigenlijk heel eenvoudig: wij kiezen, op basis van wat u wilt en wat u nodig heeft, heel zorgvuldig de mensen uit die bij u aan het werk gaan. Wij vinden een goede ‘match’ van groot belang en wij blijven onze mensen die bij u aan het werk zijn, goed begeleiden. Dat is belangrijk voor de betrokkenheid op elkaar. Onze ervaring is dat een goede betrokkenheid leidt tot fors lager verloop, wat zich direct weer vertaalt naar betere kwaliteit. En om die kwaliteit van onze medewerkers en het werk dat zij afleveren, draait het bij ons. Natuurlijk stellen wij werkprogramma’s op, maar we vertrouwen ook op het inzicht van onze medewerkers. SchoonmakerPlus? Een vak om trots op te zijn!

Armadaclean = in de buurt

Vanuit heel Nederland en vanuit Duitsland kunt u voor eenmalige, periodieke en/of specialistische opdrachten bij Armadaclean terecht. Voor de dagelijks of wekelijks terugkerende schoonmaakwerkzaamheden willen we eigen, vaste medewerkers en leidinggevenden bij u in de buurt hebben. Op de website (waar, link toevoegen) kunt u zien dat onze werkgebieden zich uitstrekken van Zuidwest-Brabant (Breda-Oosterhout) via de provincie Gelderland (Arnhem, Ede, Apeldoorn) tot Overijssel (Zwolle-Steenwijk) en Drenthe (Meppel-Emmen). De backoffice-activiteiten en de verkoopactiviteiten ondernemen we vanuit Zevenaar en Staphorst.

Armadaclean = anders

De afgelopen jaren heeft Armadaclean een eigen, onderscheidende positie in de markt opgebouwd. Wij kennen onze klanten, de klanten kennen ons. Wij bieden u de zekerheid en professionaliteit van een grote, landelijk opererende onderneming, gecombineerd met de klantgerichtheid en de flexibiliteit van de plaatselijke, betrokken ondernemer. Die klantgerichtheid gaat ver: als wij zien dat die samenwerking anders kan, tegen geringere kosten, dan zullen we niet nalaten dat aan u voor te leggen.

Armadaclean = persoonlijk

Als u uw gegevens via het contactformulier doorgeeft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook bellen: 088-322 45 48