Schoonmaak Arnhem

Wanneer u zoekt naar een schoonmaakbedrijf Arnhem, is Armadaclean hoogst waarschijnlijk precies wat u zoekt. Wij leveren al jaren met passie en professionaliteit goed werk op het gebied van facilitaire dienstverlening, voor zowel bedrijven als voor particulieren. Voor regelmatig terugkerende dienstverlening, maar ook voor die eenmalige schoonmaak klussen.

Schoonmaak Arnhem

Op het gebied van reinigen zijn wij in staat om voor u maatwerk te leveren als het aankomt op het schoonmaakwerk. Zo betaalt u dus nooit teveel en krijgt u altijd waar voor uw geld. Wij hebben een uitgebreid netwerk en zijn actief in de hele regio. Hierdoor kunnen wij u ook van dienst zijn als het aankomt op de meer gespecialiseerde schoonmaakopdrachten, zoals glasbewassing, computerreiniging, het reinigen van tapijt en meubels en industriële reiniging.

Armadaclean

Armadaclean

Armadaclean

Wanneer u bij ons aanklopt, wordt eerst samen met u een werkplan opgesteld. Hierin worden uw wensen en eisen vastgelegd, zodat we hierbij de juiste schoonmaker of het juiste schoonmaakteam kunnen zoeken. Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel en bij ons krijgt ieder object dan ook een eigen objectleider toegewezen. Deze objectleider zorgt voor de begeleiding van ons SchoonmaakPlus personeel.

SchoonmaakPlus personeel

Bij Armadaclean zetten wij voor terugkerende werkzaamheden lokaal schoonmaakpersoneel in volgens ons eigen SchoonmaakPlus concept. Ons personeel bestaat uit SchoonmakersPlus, die worden geselecteerd op betrouwbaarheid, flexibiliteit en hun inzet. Een schoon te maken object krijgt altijd een vaste schoonmaker of een vast schoonmaakteam, onder begeleiding van een vaste objectleider. Wanneer onze SchoonmakerPlus een keer niet kan komen, laten wij een vervanger komen uit ons eigen vaste personeelsbestand. Zo weet u met wie u te maken heeft en heeft u een vast aanspreekpunt voor de werkzaamheden. Wij streven naar persoonlijke betrokkenheid en nemen alleen personeel aan dat geen genoegen neemt met een zesje, maar altijd voor een volle tien gaat.


Schoonmaakwerk Arnhem
Schoonmaakbedrijven Arnhem
Schoonmaak Arnhem
Glazenwasser Arnhem

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact