Schoonmaak Ede

Opzoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor schoonmaak Ede? Armadaclean kan u hierbij van dienst zijn en u al het schoonmaakwerk uit handen nemen. Wij bieden onze facilitaire dienstverlening aan voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Schoonmaak Ede

Armadaclean

Armadaclean

Of u nu behoefte heeft aan hulp bij de schoonmaak Ede door eenmalige dienstverlening of om schoonmaakdiensten voor uw object op regelmatig terugkerende basis uit te laten voeren, Armadaclean klaart voor u de klus. Wij bieden naast de reguliere werkzaamheden, ook de meer gespecialiseerde diensten aan. Denk daarbij aan het schoonmaken van tapijt en meubels, computerreiniging, glasbewassing en ook industriële reiniging.

SchoonmaakPlus

Het personeel dat bij ons werkt wordt geselecteerd op bepaalde kwaliteiten. Ze zijn betrouwbaar, leveren kwalitatief goed werk en kunnen zelfstandig handelen. Onze werknemers krijgen bij Armadaclean de titel ‘SchoonmakerPlus’, volgens ons eigen SchoonmaakPlus concept. Daarbij staat persoonlijke betrokkenheid en klanttevredenheid centraal. Ook voor schoonmaak Ede hebben wij vast personeel en kan bij incidentele afwezigheid van uw eigen vaste SchoonmakerPlus, een vervanger met diezelfde kwaliteiten worden aangeboden uit ons eigen personeelsbestand.

Armadaclean

Wanneer u voor de schoonmaak Ede kiest voor de dienstverlening van Armadaclean, wordt van tevoren samen met u een werkplan opgesteld. Ieder object dat op regelmatige basis zal worden schoon gemaakt, krijgt van ons een vaste objectleider toegewezen. Deze objectleider zorgt onder andere voor de persoonlijke begeleider van uw schoonmaker of uw schoonmaakteam. U krijgt een vaste schoonmaker toegewezen, die het beste past bij de wensen uit het werkplan. U krijgt dus te maken met een vast gezicht, die daardoor ook beter betrokken is bij uw object.

Dus, of het nu is om u bij te staan in het leeg opleveren van een ruimte na een verhuizing, het leeghalen of opruimen voor een verbouwing of om u de vaste schoonmaak klussen op periodieke basis uit handen te nemen; voor Schoonmaak Ede bent u bij Armadaclean aan het juiste adres!


Schoonmaak Ede
Glazenwasser Ede
Schoonmaakbedrijven-Ede

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact