Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf Apeldoorn? Dan kan armadaclean.nl u van dienst zijn! Met jaren van ervaring en vol passie bieden wij u facilitaire dienstverlening. Dit kan voor zowel zakelijk als particulier.

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Armadaclean is werkzaam als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn, maar ook in de regio’s daaromheen zoals Zwolle en Arnhem. Wij kunnen al uw schoonmaakwerk uit handen nemen, of het nu om een eenmalige klus gaat of om regelmatig terugkerende werkzaamheden.

Persoonlijke begeleiding

Als u bij Armadaclean aanklopt voor terugkerende dienstverlening van een schoonmaakbedrijf, wordt er eerst samen met u een pakket samengesteld waarin alle wensen en eisen worden opgenomen. Ieder schoon te maken object krijgt bij Armadaclean een vaste objectleider toegewezen, die als aanspreekpunt dient. Deze objectleider zorgt ook direct voor de persoonlijke begeleiding van ons personeel.

SchoonmaakPlus personeel

Armadaclean

Armadaclean

Vervolgens wordt uit ons personeelsbestand de meest geschikte kandidaat gekozen, die uw object op regelmatige basis zal bezoeken. U krijgt altijd een vaste schoonmaker of een vast schoonmaakteam toegewezen, zodat u altijd weet met wie u te maken heeft. Ons personeel noemen wij SchoonmaakPlus personeel. Onze SchoonmakerPlus wordt geselecteerd op betrouwbaarheid, zelfstandigheid en zijn of haar inzet. Wij nemen als schoonmaakbedrijf Apeldoorn enkel genoegen met personeel dat altijd voor een volle tien gaat en niet tevreden is met een mager zesje. Als uw vaste SchoonmakerPlus een keer niet kan komen, wordt er uit ons vaste personeelsbestand een vervanger gekozen zodat alle taken uit uw pakket altijd naar tevredenheid zullen worden volbracht.

Gespecialiseerde schoonmaakdiensten

Dankzij ons brede netwerk als schoonmaakbedrijf Apeldoorn kunnen wij u niet alleen de regulieren facilitaire dienstverlening bieden, maar zijn wij ook thuis in de meer gespecialiseerde schoonmaak diensten. Denk bijvoorbeeld aan computerreiniging, het reinigen van tapijt en meubels, glasbewassing en zelfs industriële reiniging. Ook voor eenmalige opdrachten, zoals het leeg opleveren na een verhuizing of tijdens een verbouwing kunnen wij u natuurlijk van dienst zijn.


Schoonmaakbedrijven Apeldoorn
Schoonmaak Apeldoorn
Glazenwasser Apeldoorn

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact