Schoonmaakbedrijf Arnhem

Wanneer u zoekt op schoonmaakbedrijf Arnhem, bent u bij Armadaclean aan het juiste adres. Met professionele kennis in huis en het juiste personeel, kunnen wij iedereen van dienst zijn bij de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden.

Met de klantgerichte aanpak van Armadaclean, krijgt u exact wat u wilt. Of dit nu om eenmalige dienstverlening gaat of om regelmatig terugkerende schoonmaakwerkzaamheden. Samen met de klant wordt een pakket samengesteld, waarbij gekeken wordt naar de wensen en eisen van het schoonmaakwerk. Hierdoor is onze dienstverlening altijd op maat en betaalt u nooit te veel.

Armadaclean

Armadaclean

Schoonmaakbedrijf Arnhem

In Arnhem, maar ook ver daar buiten, is ons bedrijf gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening, waarbij het belangrijk is dat de juiste schoonmakers voor de juiste klussen worden ingezet. Door een breed netwerk is het daardoor mogelijk om als schoonmaakbedrijf Arnhem ook zeer specifieke opdrachten aan te nemen.

Persoonlijke begeleiding

Zowel voor terugkerende dienstverlening, als voor gespecialiseerde opdrachten, zoals het reinigen van uw vloerbedekking en meubels, bewassen van uw ramen en zelfs computerreiniging kunt u bij ons terecht. Het is belangrijk dat u met ons uw persoonlijke wensen bespreekt, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hiervoor krijgt ieder schoon te maken object een eigen objectleider toegewezen, die zorgt voor de begeleiding van het schoonmaakpersoneel, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het onderhouden van persoonlijk contact met de klant.

SchoonmaakPlus personeel

Bij armadaclean.nl zetten wij voor terugkerende werkzaamheden lokaal personeel in, volgens ons eigen SchoonmaakPlus concept. Hierbij streven wij naar een mate van betrokkenheid tussen de klant en het schoonmaakpersoneel. Zo kan er efficiënt gewerkt worden en weet u altijd waar u aan toe bent. Natuurlijk zorgt Armadaclean ervoor dat u de schoonmakers kunt vertrouwen in uw ruimte en dat bij ziekte of afwezigheid een andere betrouwbare schoonmaker uit ons eigen bestand de taken tijdelijk overneemt.


Schoonmaakwerk Arnhem
Schoonmaakbedrijven Arnhem
Schoonmaak Arnhem
Glazenwasser Arnhem

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact