Schoonmaakbedrijf Ede

Schoonmaakbedrijf Ede

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf Ede en omgeving? Dan bent u bij Armadaclean aan het juiste adres. Armadaclean is sinds 1999 in verschillende regio’s in Nederland actief dus ook in Ede. Zowel bedrijven als particulieren behoren tot de klantenkring van Armadaclean. We zetten graag samen met u uw wensen op een rij zodat we onze schoonmaakdiensten perfect op uw situatie kunnen afstemmen. Daarbij kijken wij altijd hoe onze dienstverlening nog beter kan tegen lagere kosten.

Het belang van goede schoonmaak

Goede schoonmaak is belangrijk. Het draagt bij aan de gezondheid van uw werknemers, zorgt ervoor dat uw pand er representatief uitziet en goed schoonmaakwerk verlengt de levensduur van uw interieur. Ook verhoogt een schone en ordelijke werkomgeving de arbeidsproductiviteit. Armadaclean draagt zorg voor alles dat bij schoonmaakwerk komt kijken waardoor u focus kunt houden op het werk waar u goed in bent.

Schoonmaakplus concept

Armadaclean werkt volgens het schoonmaakplus concept. Dit betekent dat wij schoonmaakmedewerkers selecteren die het beste bij uw bedrijf passen. De juiste match tussen klant en schoonmaker bevordert de wederzijdse betrokkenheid en dat komt de kwaliteit van de dienstverlening ten goede. Ook zal er minder verloop van schoonmaakpersoneel zijn als onze klanten en schoonmaakwerkers een goede band met elkaar opbouwen. Armadaclean maakt weliswaar gebruik van schoonmaakprogramma’s, maar vertrouwt vooral op de competenties en inzet van haar personeel. We vinden het belangrijk dat schoonmakers trots zijn op hun vak en zich zelfstandige ondernemers voelen die streven naar maximale kwaliteit van het schoonmaakwerk op hun werklocatie.

Totale dienstverlening

U kunt bij Armadaclean terecht voor periodieke schoonmaak, maar ook voor eenmalige en specialistische werkzaamheden. Wij verzorgen interieurschoonmaak, glasbewassing en vloeronderhoud bij kantoren, fabrieken, scholen en instellingen. Ook voor schoonmaak van bouwketen en opleveringsschoonmaak kunt u bij ons terecht. Wat u van ons kunt verwachten is een combinatie van de professionaliteit van een landelijk opererende schoonmaakonderneming met de persoonlijke benadering van een plaatselijke schoonmaakservice.

 

Armadaclean

Armadaclean


Schoonmaak Ede
Glazenwasser Ede
Schoonmaakbedrijven-Ede

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact