Schoonmaakbedrijven Apeldoorn

Schoonmaakbedrijven Apeldoorn

Bent u aan het zoeken naar geschikte schoonmaakbedrijven Apeldoorn? Dan bent u bij Armadaclean aan het juiste adres! Wij bieden u professionele facilitaire dienstverlening, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

Schoonmaakbedrijven Apeldoorn

Armadaclean biedt een breed spectrum aan schoonmaakdiensten voor zowel particulieren als voor bedrijven. Wij kunnen u van dienst zijn bij eenmalige klussen, zoals het leeg opleveren van een ruimte na een verhuizing of bij een grote schoonmaak. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partij wanneer het aankomt op regelmatig terugkerende werkzaamheden, zoals het schoonhouden van uw kantoor of bedrijfsruimte.

SchoonmaakPlus

Armadaclean onderscheidt zich van de schoonmaakbedrijven Apeldoorn, doordat wij werken via ons eigen SchoonmaakPlus concept. Het personeel dat bij ons werkt krijgt de titel SchoonmakerPlus en wordt geselecteerd op inzet, betrouwbaarheid en zelfstandigheid. Wij hebben een groot personeelsbestand, zodat wij bij afwezigheid van een vaste schoonmaker altijd iemand uit ons eigen bestand als invaller kunnen sturen en niet met uitzendkrachten hoeven te werken.

Armadaclean

Armadaclean

Persoonlijke begeleiding

Wanneer uw keuze voor een van de schoonmaakbedrijven Apeldoorn op ons is gevallen, wordt eerst samen met u een pakket opgesteld, waarin al uw wensen en eisen worden opgenomen. Zo betaalt u nooit tevee
l en krijgt u altijd passende dienstverlening. Ieder object krijgt bij schoonmaakbedrijf Arnhemeen vaste objectleider toegewezen, die zorg draagt voor de begeleiding van ons SchoonmaakPlus personeel. Voor de regelmatig terugkerende werkzaamheden zoeken wij vervolgens de juiste SchoonmakerPlus, die he
t beste past bij de soort en omvang van het schoon te maken object. U krijgt een vaste schoonmaker of een vast schoonmaakteam toegewezen, zodat u weet wie er over de vloer komt en niet steeds nieuwe gezichten ziet.

Gespecialiseerde schoonmaakdiensten

Bij Armadaclean bieden wij veel uiteenlopende gespecialiseerde schoonmaakdiensten, die u anders bij verschillende schoonmaakbedrijven Apeldoorn zal moeten zoeken. Zo bieden wij bijvoorbeeld computerreiniging, glasbewassing, meubel- en tapijtreiniging en zelfs industriële reiniging aan.


Schoonmaakbedrijven Apeldoorn
Schoonmaak Apeldoorn
Glazenwasser Apeldoorn

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact