Schoonmaakbedrijven Arnhem

Van alle schoonmaakbedrijven Arnhem is Armadaclean het schoonmaakbedrijf wat ervoor zorgt dat alles naar uw wens gedaan wordt. Onze dienstverlening wordt met passie geleverd, is op maat gemaakt en u betaalt nooit teveel. Met onze jaren lange ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn wij van alle markten thuis en kunnen wij iedereen in de regio van dienst zijn.

Schoonmaakbedrijven Arnhem

Armadaclean kan u van dienst zijn in Arnhem en de omliggende regio’s bij facilitaire dienstverlening op regelmatige basis, maar ook voor eenmalige schoonmaakklussen. Voor iedere klus hebben wij de juiste schoonmakers paraat staan. Door ons grote netwerk is het daardoor ook mogelijk om hele gespecialiseerde schoonmaakopdrachten aan te nemen en op de juiste manier uit te voeren.

Armadaclean

Armadaclean

Persoonlijke begeleiding

Samen met u worden uw wensen en eisen besproken en vervolgens wordt er een pakket samengesteld. Ieder object dat door ons wordt schoongemaakt, krijgt een eigen objectleider toegewezen. De objectleider zorgt voor de goede begeleiding van een vaste schoonmaker of een vast shoonmaakteam. Zo ziet u steeds dezelfde gezichten en zijn de schoonmakers bekend met uw object.

Diensten

Van alle schoonmaakbedrijven Arnhem is Armadaclean een bedrijf dat een breed pakket aan diensten levert. Wij kunnen u van dienst zijn bij reguliere schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing, tapijt- en stoelreiniging, vloeronderhoud, industriële reiniging, computerreiniging, raambekleding reiniging en we hebben ook een speciale bouwplaats service.

SchoonmaakPlus personeel

Wij werken volgens ons eigen SchoonmaakPlus concept, met ons eigen lokale SchoonmakerPlus personeel. Ons personeel wordt geselecteerd op betrouwbaarheid, zelfstandigheid en functioneren. Wij nemen alleen personeel aan dat geen genoegen neemt met een zes, maar altijd voor een tien gaat. Verder is het belangrijk dat ons personeel betrokken is bij de klant en het schoon te maken object. Wij kiezen met veel aandacht het juiste personeel, aan de hand van uw wensen. Zo hebben wij altijd de juiste schoonmaker of het juiste schoonmaakteam voor de juiste klus.


Schoonmaakwerk Arnhem
Schoonmaakbedrijven Arnhem
Schoonmaak Arnhem
Glazenwasser Arnhem

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact