Schoonmaakbedrijven Ede

Schoonmaakbedrijven Ede

Bent u zich aan het oriënteren op schoonmaakbedrijven Ede en omgeving? Uw zoektocht eindigt hier. Armadaclean is een schoonmaakbedrijf dat actief is in Ede en omringende plaatsen. Armadaclean houdt sinds 1999 bedrijfspanden schoon en in 2013 is de dienstverlening uitgebreid naar schoonmaakwerkzaamheden bij particulieren. Armadaclean neemt u alle taken die bij schoonmaakwerk komen kijken uit handen zodat u zich volledig op uw werkzaamheden kunt richten. Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Schoonmaak is belangrijk werk

Goed schoonmaakwerk is van onschatbare waarde. Het is belangrijk voor de hygiëne op de werkvloer en goed onderhoud betekent een langere levensduur van uw interieur. Daarbij maakt u met een fris pand een goede indruk op de klanten en bezoekers van uw bedrijf. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze schoonmaakmedewerkers liefde voor het schoonmaakvak hebben en trots zijn op de resultaten die zij op hun werklocatie bereiken.

Uniek schoonmaakplus concept

Armadaclean

Armadaclean

Wat Armadaclean onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven rondom Ede is het schoonmaakplus concept. Wij vinden het van groot belang om klanten goed te leren kennen en dat klanten weten wie wij zijn. Schoonmaakwerk is meer dan stofzuigen, dweilen en bureau’s afnemen. Schoonmaakwerk is dienstverlening en de kwaliteit van deze dienstverlening hangt af van een goede samenwerking tussen schoonmaakmedewerkers, klant, objectleiders en rayonmanagers. Wij doen er alles aan om de juiste schoonmaakmedewerker voor u te vinden die zich betrokken voelt bij uw bedrijf en voor langere tijd bij u werkzaam is. Een vertrouwd gezicht is immers wel zo prettig. Mocht een vaste schoonmaker onverhoopt ziek zijn of vakantie nemen dan zorgen wij voor een net zo professionele vervanger.

Veelzijdige dienstverlening

De diensten die wij onder andere aanbieden naast periodieke interieurschoonmaak en glasbewassing zijn: vloeronderhoud, tapijtreiniging en industriële reiniging. Ook doen wij aan computerreiniging. Dit is een aspect van schoonmaak dat nog wel eens wordt vergeten terwijl een schoon toetsenbord en stofvrije computer erg belangrijk zijn. Armadaclean biedt u kortom een perfecte combinatie van betrokkenheid en professionaliteit.


Schoonmaak Ede
Glazenwasser Ede
Schoonmaakbedrijven-Ede

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact