Schoonmaakbedrijven Zwolle

Kunt u moeilijk kiezen uit het aanbod van alle schoonmaakbedrijven Zwolle? Kies dan voor Armadaclean, het schoonmaakbedrijf Zwolle en de directe omgeving waar men met passie en jarenlange ervaring al het schoonmaakwerk voor u uit handen neemt.

Schoonmaakbedrijven Zwolle

Armadaclean levert professionele facilitaire dienstverlening voor zowel bedrijven als particulieren. Voor eenmalige schoonmaakwerkzaamheden, maar ook voor dienstverlening op regelmatig terugkerende basis. Wij leveren maatwerk en zorgen ervoor dat u precies krijgt waar u om gevraagd heeft. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Uw wensen en eisen kunt u met ons bespreken en deze worden vervolgens vertaald naar een werkplan. Voor iedere klus zoeken wij de meest geschikte schoonmaker of schoonmaakteam uit ons vaste personeelsbestand.

Armadaclean

Armadaclean

SchoonmaakPlus personeel

Onze schoonmakers krijgen niet voor niets de naam ‘SchoonmaakPlus personeel’. Zij worden geselecteerd op bijvoorbeeld zelfstandigheid, betrouwbaarheid en de mate waarin ze hun werk leveren. Wij nemen enkel personeel in dienst dat altijd voor de volle tien gaat en geen genoegen neemt met een zesje. Voor de regelmatig terugkerende diensten krijgt u een vaste SchoonmakerPlus, zodat u altijd hetzelfde gezicht te zien krijgt en weet met wie u te maken heeft. Ieder object krijgt een objectleider toegewezen, die garant staat voor de persoonlijke begeleiding van ons SchoonmaakPlus personeel. Anders dan andere Schoonmaakbedrijven Zwolle, krijgt u bij afwezigheid van uw vaste schoonmaker een vervanger uit ons eigen vaste personeelsbestand.

Armadaclean

Door ons grote netwerk en onze jarenlange ervaring zijn wij een van de schoonmaakbedrijven Zwolle waar u ook terecht kunt voor de meer gespecialiseerde schoonmaakklussen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan computerreiniging, tapijt- en meubelreiniging, glasbewassing en industriële reiniging. Niets is voor ons te gek en u bent altijd verzekerd van een glanzend en stralend resultaat. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij eenmalige werkzaamheden, zoals het leeg opleveren na een verhuizing of bij een verbouwing of herinrichting.


Schoonmaakwerk Zwolle
Schoonmaak Zwolle
Schoonmaakbedrijven Zwolle
Glazenwasser Zwolle

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact