SchoonmaakPlus: Wat is de Plus?

Armadaclean

Het ArmadaClean SchoonmaakPlus-concept is heel eenvoudig. Wij luisteren naar onze opdrachtgever! Om een voorbeeld te noemen: Veel verloop van schoonmaakpersoneel blijkt voor opdrachtgevers één van de grootste ergernissen te zijn in ons vakgebied. Wij zorgen daarentegen voor een goede ‘match’ tussen onze medewerkers en de klant én blijvend goede begeleiding. Hiermee voorkomen we veel verloop. Dit vertaalt zich naar rust en vertrouwen en daardoor een betere kwaliteit.

Wat betekent SchoonmaakPlus voor het werk?
ArmadaClean zoekt niet zomaar een medewerker, maar een SchoonmakerPlus. Je hebt hart voor het vak, maakt graag andere mensen blij, door ze de zorg voor de schoonmaak uit handen te nemen. Hiermee vergroot je het werkplezier van onze klant. En voor jezelf is werken meer, dan het afdraaien van een werkprogramma en het ontvangen van het salaris. Je bent misschien wel een kleine ondernemer. Soms net even iets meer geven dus!

Levert het ook nog een Plus op?
Ja, als je een SchoonmakerPlus bent, verdien je ook een Plus. We mogen de details nog niet verraden, maar denk eens aan het meeprofiteren van het succes van de onderneming door middel van een winstdelingsregeling. Of denk aan het behalen van een bonus bij het behalen van goede prestaties en continuiteit.

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact