Schoonmaakwerk Arnhem

Zoek jij naar schoonmaakwerk bij een schoonmaakbedrijf Arnhem? Bij Armadaclean zijn wij regelmatig opzoek naar schoonmaakmedewerkers die ons team kunnen versterken. Neem jij geen genoegen met een zesje, maar ga je altijd voor een tien? Stuur dan een sollicitatie naar Armadaclean, zodat we alvast kennis kunnen maken met je.

Schoonmaakwerk Arnhem

Voor het schoonmaakwerk Arnhem zijn wij opzoek naar harde werkers, die zelfstandig zijn of juist liever in teamverband werken. Daarnaast is het belangrijk dat je betrokken bent bij je werk en met de klant en het object waar je schoonmaakt. Het gaat meestal om vaste objecten, die regelmatig moeten worden schoongemaakt.

Armadaclean

Armadaclean

SchoonmaakPlus

Wij werken volgens ons eigen SchoonmaakPlus concept, waarbij we zoeken naar de goede match tussen de klant en onze medewerkers. Zo is er weinig verloop en zijn er korte lijnen in de communicatie. Per object is er een objectleider, die jou de nodige begeleiding biedt. Als je een keer niet kunt, wordt je tijdelijk vervangen door een andere medewerker uit ons bestand. Als medewerker bij Armadaclean ben je een SchoonmakerPlus. Het is belangrijk dat je hiervoor wel aan de gestelde eisen voldoet en dat je altijd je best doet tijdens het schoonmaken.

Selectie SchoonmakerPlus

Als schoonmaakmedewerker bij Armadaclean voor het schoonmaakwerk Arnhem is het belangrijk dat je flexibel bent. Zo kun je af en toe worden opgeroepen om in te vallen voor een collega uit jouw directe omgeving. Daarnaast is het heel belangrijk dat je te vertrouwen bent, je krijgt voor het object waar je schoonmaakt namelijk vaak de verantwoordelijkheid over de sleutel en het alarmsysteem. Ook een belangrijke factor bij ons bedrijf is de mate waarin je betrokken bent bij je werk en tegenover de klant waar je voor werkt. Verder wordt er van je verwacht dat je hard kunt werken, zelfstandig bent en altijd een goed resultaat levert tijdens je schoonmaakwerk.


Schoonmaakwerk Arnhem
Schoonmaakbedrijven Arnhem
Schoonmaak Arnhem
Glazenwasser Arnhem

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact