Schoonmaakwerk Zwolle

Ben jij opzoek naar schoonmaakwerk bij een schoonmaakbedrijf Zwolle? Dan ben je bij Armadaclean aan het juiste adres. Regelmatig zijn wij voor nieuwe en bestaande opdrachtgevers opzoek naar schoonmaakmedewerkers voor vaste objecten in de de regio Zwolle.

Schoonmaakwerk Zwolle

Voor het schoonmaakwerk Zwolle zijn wij opzoek naar betrouwbare en hardwerkende schoonmaakmedewerkers, die betrokken zijn bij hun werk en met de klant waar zij bij schoonmaken. Het gaat om vaste objecten die op regelmatige basis, vaak in de middag of aan het begin van de avond, schoongemaakt worden. Je krijgt een vast object toegewezen, zodat je iedere keer precies weet wat je te doen staat.

Armadaclean

Armadaclean

Selectie

Bij Armadaclean wordt gekeken of je betrouwbaar, betrokken en zelfstandig bent en of je past in het profiel van een echte SchoonmakerPlus. Voor het schoonmaakwerk Zwolle is het ook belangrijk dat je flexibel bent in te zetten en dat je af en toe in kan vallen voor schoonmaakwerk bij opdrachtgevers in de directe omgeving. Wij zijn opzoek naar mensen die geen genoegen nemen met een zesje tijdens het schoonmaken, maar altijd voor een volle tien gaan. Er wordt ook gekeken of je liever alleen werkt of dat je graag in teamverband samenwerkt. Zo hebben we altijd de juiste klus voor iedere schoonmaker.

SchoonmakerPlus

Ons SchoonmaakPlus concept is simpel, we zorgen voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de schoonmaakmedewerker. Hierdoor weet de klant wie er komt en zijn er korte lijnen, waardoor communicatie makkelijk verloopt en er onderling betrokkenheid ontstaat. Daarnaast is er vanuit Armadaclean de juiste begeleiding voor onze medewerkers, die per object wordt uitgevoerd door de objectleider. Wanneer je een keer niet kan, zal er een vervanger uit ons bestand in de regio worden gevraagd om voor je in te vallen. Net zoals jij weleens gevraagd kan worden om in te vallen voor een collega bij jou uit de buurt.


Schoonmaakwerk Zwolle
Schoonmaak Zwolle
Schoonmaakbedrijven Zwolle
Glazenwasser Zwolle

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact