Tapijtreiningen en Stoelenreiniging

twee methodes voor tapijtreiniging: de sproei- en extractiemethode en de bonnet pad-methode.

Sproei- en extractiemethode

Een goede manier van tapijt reinigen is de sproei- en extractie methode. Het tapijt wordt ingespoten en tegelijkertijd afgezogen. Bij het afzuigen lost het vuil op in het water en de daaraan toegevoegde reinigingsmiddelen.

Bonnet pad-methode bij tapijt reiniging

We nevelen het tapijt in en boenen het vervolgens op met een éénschijfsmachine. Hiermee zijn vlekken en vervuiling eenvoudig te verwijderen: het vuil wordt als het ware in de pad getrokken. Deze methode van tapijt reinigen is veel droger dan de extractiemethode, zodat u binnen 1 uur weer aan de slag kunt.

Stoelenreiniging

Een medewerker op kantoor brengt heel wat uren per week op de bureaustoel door. Het is logisch dat deze stoelen in de loop van jaren vervuilen, zichtbaar en onzichtbaar. Op basis van dezelfde techniek die we ook bij tapijtreiniging toepassen, bereiken we ook fantastische resultaten bij de reiniging van bureaustoelen met een stoffen bekleding. Maar denk ook eens aan de stoelen in uw vergaderruimte. Waarop nemen uw klanten en gasten plaats? Bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact