Vieze geurtjes verwijderen? Dat doe je zo!

Armadaclean

Vieze geurtjes verwijderen

Je huis of kantoor hoeft er niet eens heel vies voor te zijn… Maar het komt weleens voor dat er vieze geurtjes zijn. Zo komt dit het meest voor in de koelkast, de hal of in de badkamer. Het is heel vervelend om te hebben en het kan soms lastig zijn om er vanaf te komen. wel zijn er wat tips die je kunt opvolgen voor vieze geurtjes verwijderen. Zo kun je snel af zijn van die vieze geurtjes! Lees je mee?

Vieze geurtjes verwijderen in de koelkast?

We beginnen even bij een van de koudste plekjes van het huis of kantoor, de koelkast. In de koelkast liggen veel etenswaren en dat kan er weleens voor zorgen dat er geurtjes ontstaan. Ook als er niet eens iets ligt te rotten, kun je van sommige producten in de koelkast wat vieze geurtjes verwachten. De oplossing? Zet een bakje soda in de koelkast. Het soda absorbeert de geuren die in de koelkast zijn. Zorg ervoor dat je elke maand een nieuw bakje soda neerzet voor optimaal resultaat!

Koffie of afwasmiddel!

Soda helpt ook op andere plekken waar vieze geurtjes zitten. Geen soda in huis? Leg dan wat filterkoffie neer op een schaaltje op de plek waar het ruikt. Ook koffie neemt de vieze geur op. Vervang de filterkoffie af en toe om ervoor te zorgen dat de geurtjes wegblijven.

Heb je last van geurtjes in de keuken? Doe een beetje afwasmiddel of wasverzachter in een pannetje met een beetje water en laat dit warm worden. Laat dit even opstaan, zonder dat het kookt, en de nare geurtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Vieze geurtjes in de kledingkast

Aan vieze geurtjes in de kledingkast wil niemand denken… Het kan voornamelijk wat muffig zijn in de kledingkast. Een snelle en simpele oplossing hiervoor, is door wat takjes lavendel neer te leggen in de kast. Lavendel geeft een lekkere geur af dit bovendien rustgevend is. Zo start je zen met de dag!

Mocht je het te veel moeite vinden om de vieze geurtjes te verhelpen, dan kun je Armadaclean inhuren die deze taak op zich nemen. Of je eenmalig een grote schoonmaak wil of juist op zoek bent naar een regelmatige schoonmaak, het kan allemaal bij Armadaclean. Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ze op.

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact