Voordelen en nadelen

Armadaclean

Voordelen en nadelen professioneel schoonmaakbedrijf

Voordelen en nadelen; ieder voordeel heeft zijn nadeel. Maar is dit eigenlijk ook zo wanneer je als bedrijf een professioneel schoonmaakbedrijf in de arm neemt? Of zijn de nadelen tegen over de voordelen eigenlijk niet noemenswaardig? In deze blog nemen wij je mee naar de voor en nadelen waarna je zelf mag oordelen!

Voordelen en nadelen schoonmaakpersoneel

Wanneer je een professioneel schoonmaak bedrijf in de arm neemt dan mag je als opdrachtgever verwachten dat het personeel wat binnen jouw bedrijf gezet wordt voldoet aan de eisen welke gesteld worden binnen het schoonmaakbedrijf. Maar soms kom je ook in een bedrijf die extra eisen heeft. Bijvoorbeeld doordat het een bedrijf is welke werkt met verhoogde risico’s of hogere veiligheidseisen stelt omdat het bedrijf ISO gecertificeerd is. Het kan dan voor jou als ondernemer een stap zijn om een extern schoonmaakbedrijf in te zetten. Maar is dit daadwerkelijk een probleem? Bij Armadaclean werken wij enkel met personeel welke wij vertrouwen en waarbij wij zeker zijn dat ze passen binnen het bedrijf waar ze werkzaam zijn. Wij noemen onze medewerkers niet voor niks schoonmakerPlus. Dit is omdat wij weten wie wij in dienst hebben en daar ook op kunnen bouwen!

Schoonmaakproducten

Tegenwoordig wordt er veel meer aan het milieu gedacht dan jaren geleden. Vuil wordt gescheiden en vloeibare schoonmaak spullen moeten aan eisen voldoen die goed of beter zijn voor het milieu. Logisch want we willen graag allemaal nog wat langer van de wereld kunnen genieten. Maar wilt je als ondernemer, die al met zoveel zaken bezig moet zijn, je hoofd hierover breken? Of wil je dat dit uit handen wordt genomen? Voordeel is; je kan het uit handen geven. Nadeel is dat je wel even iets van resource moet doen om te zien of een bedrijf bij je past. Armadaclean begrijpt deze voordelen en nadelen en helpt je graag onze voordelen te laten zien!

Alles uit handen geven, is dit een voordeel of nadeel?

Het kan als ondernemer misschien in het begin een onprettig gevoel geven, een extern bedrijf naar binnen halen om te zorgen dat het gebouw van binnen en buiten schoon wordt en blijft. Bij Armadaclean zijn wij ons er van bewust dat dit een vertrouwenskwestie is. Daarom houden wij ook heel graag korte lijnen met de opdrachtgever zodat we altijd op de hoogte zijn van wat er speelt en wat de wensen zijn binnen het bedrijf. Misschien denk je wel bij de start van het bedrijf dat je zelf iemand in dienst wil nemen zodat alles in eigen regie is en blijft. Echter, wat als dit personeelslid op vakantie gaat? Of ziek wordt? Het voordeel bij Armadaclean is dat wij altijd een back up hebben waardoor jij als ondernemer de zekerheid hebt dat de schoonmaak te allen tijde gedaan wordt. Hoe wij dit achter de schermen regelen is onze verantwoording. Jij als opdrachtgever kan en mag er vanuit gaan dat wij nakomen wat we afspreken zonder dat jij je daar druk om hoeft te maken.

Armadaclean ontzorgd binnen de schoonmaak voor iedere ondernemer. Zie jij de voordelen al?

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact