Waarom een schoonmaakbedrijf

Armadaclean

Waarom een schoonmaakbedrijf i.p.v. particuliere schoonmakers? Vraagt u zich dat wel eens af? Waarom niet iemand die graag bij wil klussen? Het goed kan gebruiken? Of de buurvrouw van een vriendin die even tussen twee banen in zit en dit wel even erbij wil doen. Waarom dan toch kiezen voor een schoonmaakbedrijf? Lees snel verder en kom erachter!

Waarom een schoonmaakbedrijf

Tuurlijk begrijpen wij ook dat wanneer iemand uit je kennissen of vrienden krijg even omhoog zit en jij wel een schoonmaker kan gebruiken je geneigd bent om voor deze optie te kiezen. Echter is dit heel erg slim? Afgezien van het feit dat het altijd lastig is iemand aan te spreken wanneer je iemand persoonlijk kent. Want wanneer je gisteren bij wijze van spreken nog elkaar op een verjaardag hebt gezien is het best wel ene klein beetje lastig als je vandaag die persoon op een professionele manier moet aanspreken op werkgebied. Want hoe makkelijk we ook allemaal zeggen dat we werk en privé gescheiden houden, hoe hard gaat die vlieger nog op wanneer je iemand aanneemt die je persoonlijk op wat voor manier dan ook kent?

Back up

Wel eens bedacht wie de back up gaat zijn van die ene particuliere schoonmaker? Dus wanneer hij of zij lekker 3 weken op vakantie gaat. Wie pakt dit dan op? Je kunt er uiteraard voor kiezen om dit dan zelf op te pakken want wat zijn nu 3 weken op een heel jaar. Echter…. Wat nu als deze schoonmaker terug komt van zijn of haar vakantie en tijdens deze vakantie beide benen heeft gebroken? Dan pak je het ook nog zelf op? Want wat is nu 6 weken extra? Maar stel he.. Na die 6 weken blijkt de breuk niet goed genezen en de periode van herstel wordt nog iets langer? Ga je het dan nog steeds zelf doen? Of vraag je inmiddels al aan je collega’s of ze ook bij kunnen springen? En stel nu in het allerergste geval is je schoonmaker na heel veel weken eindelijk weer op de been en komt op kantoor met de mededeling dat hij of zij een andere roeping heeft gevonden en per direct stopt.. Wie redt jouw kantoor dan van een schoonmaakfiasco?

Schoonmaakbedrijf

Bovenstaande is natuurlijk tot het ergste punt uitgeschreven, echter wanneer je met een schoonmaakbedrijf in zee gaat dan ben je altijd zeker van een back up. Heb je nooit last van personeel dat op vakantie gaat of ziek is en wanneer onze schoonmaker een andere roeping vindt, dan zorgen wij dat jouw bedrijf gewoon alsnog schoon gemaakt wordt!

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact