Welke plekken vergeten we meestal tijdens het poetsen?

Armadaclean

Welke plekken vergeten we meestal tijdens het poetsen?

Er zijn zo van die plekjes en objecten die vaak over het hoofd gezien worden tijdens onze dagelijkse of wekelijkse poetsbeurten. Zelfs de meest fervente poetsers vergeten vaak deze plekjes. Ik som er hier enkele op.

Deurknop

Dit is het meest gebruikte object, maar alsnog het meest vergeten vermoed ik. Nochtans kom je ook wel eens aan de deurknop zonder dat je al de kans kreeg je handen te wassen, waardoor er heel wat bacteriën opkruipen. Lichtschakelaars vallen onder dezelfde categorie; veel gebruikt, maar weinig gepoetst. Tijd om daar verandering in te brengen!

Elektronica

De elektronica toestellen zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Hoewel plasma schermen minder stof aantrekken dan de oude televisietoestellen, is het aanbevolen de hoeveelheid stof toch geregeld af te vegen. Onze huistelefoon is vaak ook een vergeten toestel. Het is bewezen dat onze klavieren van onze desktops en laptops minder hygiënisch zijn dan onze toiletpot. Extra aandacht kan dus geen kwaad!

Vergeten plekjes

We hebben ze allemaal, van die plekjes die we vergeten tijdens het poetsen. De bovenkast van keukenkastjes willen nogal eens vol vet hangen en kunnen een extra beurt gebruiken. Tussenzones onder een zwaar toestel zoals de koelkast of achter de radiator zijn verzamelplaatsen van stof en ander vuil. Maar vaak dragen de bladeren van onze huisplanten ook wel wat stof en blijft heel wat stof hangen achter een kader of schilderij. Wie plinten heeft doet er goed aan ze geregeld mee te poetsen en af en toe eens kijken bovenop de lampen misstaat ook niet. Stof stof en nog eens stof!

Poetsmateriaal

De bezem veegt dan wel alles proper, in de haren blijft vaak veel stof en vuil hangen. Deze bezem geregeld zelf poetsen door even te laten weken in een sopje maakt het poetsen veel netter. Het vuilblik mag je hierbij ook niet vergeten. Een natte spons achterlaten in een vochtige ruimte is een broeihaard van bacteriën, dus zorg voor proper poetsmateriaal en vervang het geregeld!

Plekjes en objecten om nooit meer te vergeten!

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact