Over ons

Armadaclean

Welkom op deze pagina. Ik ben Jacob Talen, sinds 2011 blij en dankbaar om de eigenaar van Armadaclean te zijn. Dienstverlening doe je met mensen. Dat was mijn diepste motivatie om met dit avontuur te beginnen en daar geniet ik nog steeds van. Daarom is deze pagina belangrijk, omdat het gaat over jou. Hieronder vind je een aantal vacatures en misschien is dat net wat jij zoekt! Lees eerst hier en op andere pagina's van onze website hoe we tegen onze dienstverlening aankijken en bepaal dan voor jezelf of dat bij je past.

Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie sturen? Vul het formulier onderaan deze pagina in. Laat vooral ook bij het kopje 'motivatie' aan ons weten waarom jij een goede toevoeging voor Armadaclean bent. Praat je liever dan dat je schrijft? Houd het dan gerust kort, na ontvangst van het sollicitatieformulier neem ik of iemand van mijn team zo snel mogelijk contact met je op voor een nadere kennismaking.

Denk niet dat je te oud bent

Wij en onze klanten hebben juist een voorkeur voor mensen met veel (levens)ervaring die vooral een goede en professionele werkhouding laten zien. Verder vinden wij het aantal uren minder van belang, want die laten we afhangen van jouw wensen, beschikbaarheid en je mobiliteit (fiets/scooter/auto). Want we hebben altijd werk voor een topper. Jij bent die schoonmaaktopper, dienstverlening zit in jouw DNA en wij gaan onze klanten blij maken met jouw komst. Laat weten wat je mogelijkheden zijn, waar je drive en ervaring ligt en we gaan het gesprek graag met je aan en zoeken opdrachten uit die daarbij passen! Op sommige panden werk je alleen op andere weer samen met een collega.

We willen gewoon een leuk schoonmaakbedrijf zijn, misschien stiekem wel het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland! Join the club!

Het gaat erom dat jij plezier in je werk hebt en onze klant blij is met wat je doet.

Vacature 1: Schoonmaakmedewerker Zwolle (ongeveer 20 uur per week)

Hierboven hebben wij omschreven naar welk type medewerker we op zoek zijn. In Zwolle hebben we op dit moment werk voor in ieder geval 15-20 uur per week. Het gaat om diverse opdrachten voor overdag, in de ochtend en 's avonds. Wil je toch liever weten om welke objecten het op dit moment gaat?

1. Een kantoorpand in Zwolle-Zuid: dagelijks, na 16:30 uur 1:30 uur per dag.
2. Een kantoorpand op Industrieterrein De Marslanden: dagelijks, totaal 7:00 uur per week (sleutelpand).
3. Een basisschool in Stadshagen: minimaal 2x per week: 2:30 uur per dag (dagen te kiezen in overleg met de andere collega's en leidinggevende)
4. Openbare ruimtes van appartementencomplexen in Holtenbroek: 10-20 uur per week (overdag).

We willen het leukste schoonmaakbedrijf in de regio Zwolle zijn. En daar hebben we leuke medewerkers voor nodig. Solliciteer nu!

Armadaclean
Armadaclean

Vacature 2: Schoonmaakmedewerkers regio Meppel (ongeveer 10-20 uur per week)

Niet alleen in Zwolle, maar ook in de regio Vollenhove/Zwartsluis, Meppel, Staphorst/IJhorst en rond Havelte hebben we vacatures. Ook hier gaat het om diverse opdrachten voor overdag, in de ochtend en 's avonds. Wil je iets meer informatie? Dit zijn de open plekken van dit moment:

1. Een medische praktijk en een combinatie van een winkel (beide 1x per week, totaal 2:45 uur).
2. Bovenstaand kan in combinatie met enkele kantoorpanden in Zwartsluis .
3. In Meppel en Nijeveen kun je terecht bij verschillende basisscholen (dagelijks 1:30 tot 2:30 uur)
4. In IJhorst zoeken we versterking voor een opdrachtgever in de recreatiebranche. Dit is qua aantal uren wisselend en vooral nodig op maandag- en vrijdag.
5. In de Gemeente Westerveld bedienen we verschillende basisscholen. De uren variëren, dus bel of app hier eerst over met Robin (06-33939028), maar we hebben vast een plekje voor je in UffelteHavelteVledder of Wapserveen.

6. In Noordwolde zoeken we voor dit zomerseizoen nog versterking voor een klant in de recreatiebranche. Het werk is overdag, 1:30 uur per dag.

Ik zeg het nog maar eens: we willen het leukste schoonmaakbedrijf in de regio zijn. En daar hebben we leuke medewerkers voor nodig. Solliciteer nu!

Vacature 3: Schoonmaakmedewerker of Meewerkende voorvrouw/man Arnhem, Nijmegen en De Liemers

In de regio Zevenaar-Arnhem-Nijmegen zoeken we nieuwe mensen. Lees bovenaan deze pagina hoe we aankijken tegen onze dienstverlening en als je daar enthousiast van wordt ga dan met ons in gesprek. De te werken locaties zijn verspreid over de regio. In Arnhem, Nijmegen en de Liemers. Is het vervoer een probleem, maar heb je wel een rijbewijs? Dan kijken we naar de mogelijkheid om een bedrijfsauto voor je ter beschikking te stellen. Het liefst willen we een meewerkende voorvrouw/man voor deze functie die we intern opleiden tot objectleider. Wil je hier eerst meer over weten? Bel met Robin Rollema 06-33939028 of Jacob Talen 06-21144310.
Solliciteer nu!

Armadaclean
Armadaclean

Vacature 4: STUDENTENPOOL GRONINGEN

Wij zetten een studentenpool op voor schoonmaakmedewerkers in de regio Groningen. Hoe werkt het?

  • Je wordt na een positief sollicitatiegesprek ingeschreven als medewerker bij Armadaclean en toegevoegd aan een WhatsApp-groep
  • In deze groep worden openstaande schoonmaakdiensten aangekondigd. Deze zijn voor opdrachten in een ov-reisafstand van 1 uur vanaf Groningen.
  • Je reist op eigen gelegenheid naar de plaats waar het werk moet worden uitgevoerd. Bij grotere opdrachten kan er een auto worden ingezet door ons. Is de bushalte of het station niet dichtbij de werkplek, dan wordt je daar opgehaald door een collega.
  • Reiskosten: we gaan uit van studenten met een ov-kaart, anders betalen we in overleg een beperkte vergoeding.
  • Je werkt altijd samen met vaste medewerkers van Armadaclean
  • De schoonmaakwerkzaamheden kunnen divers zijn, maar op korte termijn vooral in de recreatiesector op maandag en vrijdag van 10:00 tot ongeveer 15:00 uur.
  • We betalen een all-in uurloon van €13,59 bruto
  • Interesse? Reageer via deze pagina en vermeld bij de opmerkingen dat je wilt worden opgenomen in de Studentenpool Groningen.
  • Ga je naar je ouders in de aankomende zomervakantie? We hebben opdrachten van Breda tot Groningen, dus wellicht ook op andere plekken nog werk voor je.

Vacature voor Schoonmaakmedewerker Breda - Oosterhout (NB)

In ons zuidelijke rayon rondom Breda en Oosterhout willen we het team graag uitbreiden. Je komt daar in een klein en gezellig team terecht die samen onze klanten bedienen. Reageer en kijk of je een klik met ons krijgt! We hebben altijd minimaal 5-8 uur per week voor je, werktijden en plaatsen in overleg met jouzelf.

Armadaclean