Diensten

Armadaclean levert een breed pakket aan facilitaire diensten, maar we concentreren ons daarbij op schoonmaak. Iedere klant is bij ons welkom. Van klein kantoor tot grote productielocatie, van basisschool tot advocatenkantoor.

Voor de dagelijks of wekelijks terugkerende schoonmaakwerkzaamheden werken we regionaal. In elk rayon hebben wij eigen medewerkers en ambulante leidinggevenden. Voor periodieke specialistische werkzaamheden, maar ook voor eenmalige opdrachten zoals een opleveringsschoonmaak, werken we landelijk. Ons complete dienstenpakket vindt u hieronder.

Schoonmaakplus

Niemand vindt het leuk om telkens een andere schoonmaker in huis te hebben. Voor onze vaste schoonmaakopdrachten werken wij daarom vanuit ons concept SchoonmaakPlus. We zoeken naar de juiste ‘match’ tussen de opdrachtgever en de medewerker die namens ons bij die opdrachtgever aan het werk gaat. En we blijven die medewerker zorgvuldig begeleiden. Het resultaat: betrokken medewerkers, weinig verloop, hoge betrouwbaarheid en gewoon een betere kwaliteit.

Glasbewassing

Een eerste indruk maak je maar één keer. Schone ramen zeggen iets over de bewoner van het huis. Dat geldt ook voor uw organisatie. Als de buitenkant van uw bedrijf er verzorgd uitziet, dan is de eerste indruk goed. Voor het schoonmaken van de ramen gebruikt Armadaclean nog de traditionele ladder, maar Armadaclean is ook gespecialiseerd in telescopische glasbewassing (osmosesysteem). Ook de gevelplaten houden we voor u schoon.

Tapijt- en stoelenreiniging

Er zijn twee manieren om uw tapijt goed gereinigd te krijgen: de sproei- en extractiemethode en de Bonnet pad-methode. Wij leggen deze manieren graag aan u voor.

Vloeronderhoud

De uitstraling van een ruimte wordt sterk bepaald door de vloer die er in ligt. Die vloer verdient dus zeker aandacht. Veel vloeren hebben onderhoud en bescherming nodig. Of het nu gaat om linoleum of marmoleum vloeren, hout of natuursteen. Onze kennis over hoe je welke vloer moet reinigen en onderhouden, is up-to-date.

Industriële reiniging

Schoonmaken in een industriële omgeving vereist vakkundigheid en professionele technieken. Armadaclean levert een totaalpakket aan. Zo kunnen wij bijvoorbeeld productielijnen reinigen door middel van ijsstralen.

Bouwplaatsservice

Armadaclean wordt regelmatig door aannemers ingeschakeld voor schoonmaakwerkzaamheden tijdens en na afloop van de bouw. Door een wekelijkse schoonmaak van uw bouwketen biedt u uw medewerkers en onderaannemers een schone werkomgeving. Wij maken schoon en vullen natuurlijk ook direct even de voorraad toiletpapier, handzeep en handdoekrollen aan. Of dat nu in één schaftkeet is of in een heel park van keten.

Raambekleding reinigen

We vinden het heel gewoon om thuis eens in de zoveel tijd de gordijnen of vitrage te wassen. In een bedrijf schiet dat er nog wel eens bij in. Een periodieke wasbeurt is geen overbodige luxe. Vraag naar onze prijzen of laat ons een offerte op maat voor u maken.

Computerreiniging

Niet iets waar u wekelijks bij stilstaat, maar ook computers trekken vuil aan. Wij doen er alles aan om uw werkplek zo hygienisch mogelijk te maken en te houden. Daarom behoort computerreiniging ook tot één van onze diensten. Benieuwd naar wat wij reinigen?