Schoonmaakbedrijf Zwolle

Als schoonmaakbedrijf Zwolle is Armadaclean het bedrijf dat voor u de facilitaire dienstverlening verzorgt op een professionele en toch persoonlijke manier. Met een klantgerichte aanpak, jarenlange ervaring en passie voor het werk, krijgt u de dienstverlening die bij u past. Of het nu om eenmalige schoonmaakwerkzaamheden gaat of om regelmatig terugkerende werkzaamheden.

Schoonmaakbedrijf Zwolle

armadaclean.nl is werkzaam als schoonmaakbedrijf Zwolle en in de regio daar omheen.

Armadaclean

Armadaclean

Samen met u worden uw wensen besproken en wordt een pakket opgesteld, zodat u op maat gemaakte dienstverlening kunt verwachten van ons en nooit teveel hoeft te betalen. Voor iedere klus, groot of klein, zoeken wij de juiste schoonmaker of het juiste schoonmaakteam.

SchoonmaakPlus personeel

Ons personeel noemen wij SchoonmaakPlus personeel. De mensen die wij in dienst nemen worden zorgvuldig geselecteerd op betrouwbaarheid, flexibiliteit, zelfstandigheid en hun inzet. Wij nemen enkel personeel aan dat zich altijd voor de volle honderd procent inzet tijdens het werk. Ieder object dat op regelmatige basis wordt schoongemaakt, krijgt een eigen objectleider toegewezen. Daarnaast worden er vaste schoonmakers aangesteld, zodat u altijd hetzelfde gezicht te zien krijgt. Zo weet u met wie u te maken heeft en is onze SchoonmakerPlus bekend met uw object. Bij uitval door ziekte of verzuim hebben wij binnen ons eigen personeelsbestand altijd een vervanger voor u klaar staan. De objectleider zorgt voor de kwaliteitscontroles van het werk en zorgt voor de persoonlijke begeleiding van onze schoonmakers. Daarnaast kunt u met uw eigen objectleider als aanspreekpunt alle dingen bespreken.

Diensten

Door ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken, kunnen wij u op veel gespecialiseerde gebieden van dienst zijn. Bijvoorbeeld voor het wassen van uw ramen, het reinigen van de vloerbedekking, meubels en zelfs voor het reinigen van computers kunt u bij ons als schoonmaakbedrijf Zwolle terecht.


Schoonmaakwerk Zwolle
Schoonmaak Zwolle
Schoonmaakbedrijven Zwolle
Glazenwasser Zwolle

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact