Schoonmaak Apeldoorn

Schoonmaak Apeldoorn

Armadaclean

Armadaclean

Armadaclean verzorgt voor bedrijven de schoonmaak Apeldoorn en omliggende steden, als Zwolle, Arnhem en Ede. Dankzij ons uitgestrekte netwerk en ons vaste personeelsbestand in iedere stad, kunnen wij altijd de juiste service op maat aan u aanbieden. Persoonlijk contact en klanttevredenheid staan bij ons hoog aangeschreven.

Armadaclean

Bij Armadaclean werken wij voor de schoonmaak Apeldoorn met een eigen SchoonmaakPlus concept. Ons personeel noemen wij niet voor niets SchoonmakerPlus personeel. Deze mensen worden geselecteerd op onder andere kwaliteit, betrouwbaarheid, zelfstandigheid en op de kwaliteit van het werk dat ze leveren. Voor ieder schoon te maken object wordt voor u de juiste SchoonmakerPlus gezocht.

Uw eigen SchoonmakerPlus

U krijgt voor een regelmatig schoon te maken object een vaste objectleider toegewezen, die zorg draagt voor de persoonlijke begeleiding van uw vaste schoonmaker of uw vaste schoonmaakteam. Volgens onze werkwijze krijgt u niet steeds een andere schoonmaker over de vloer, maar kunt u vertrouwd raken met een vast gezicht die bij u langs komt. Mocht uw SchoonmakerPlus een keer niet kunnen, zal er een vervanger geregeld worden vanuit ons eigen vaste personeelsbestand.

Speciale dienstverlening

Bij Armadaclean kunt u voor de schoonmaak Apeldoorn niet alleen terecht voor de regulieren schoonmaak diensten. Wij bieden daarnaast een uiteenlopend pakket van mogelijkheden, zoals het reinigen van meubilair en tapijten, computerreiniging en ook glasbewassing. Zelfs voor industriële reiniging kunt u bij Armadaclean terecht. Evenals voor eenmalige taken, zoals bij het leeg opleveren na een verhuizing of voor de schoonmaak tijdens en na een verbouwing.

Zoekt u een betrouwbare en professionele dienstverlener op het gebied van schoonmaak Apeldoorn? Dan bent u vast en zeker op zoek naar de diensten van Armadaclean. Met een zeer uiteenlopend takenpakket aan facilitaire dienstverlening, verzorgen wij voor u zowel de eenmalige schoonmaak opdrachten als de schoonmaak werkzaamheden op regelmatig terugkerende basis.


Schoonmaakbedrijven Apeldoorn
Schoonmaak Apeldoorn
Glazenwasser Apeldoorn

Armadaclean SchoonmaakPlus zondert zich uit op TIEN punten

Direct contact